Στις 25/8 η τηλεδιάσκεψη για το νέο γήπεδο του Άρη

Στις 25/8 η τηλεδιάσκεψη για το νέο γήπεδο του Άρη

Newsroom
Στις 25/8 η τηλεδιάσκεψη για το νέο γήπεδο του Άρη

bet365

Η διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ Πολιτείας, Άρη και των φορέων που «τρέχουν» το project του νέου γηπέδου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου.

Βάσει αρχικού προγραμματισμού αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου αλλά μετατέθηκε για τις 22 του μήνα. Η επαναλειτουργία της Βουλής οδήγησε σε νέα μετάθεση αλλά και στην αλλαγή του πλάνου καθώς εκεί που προβλεπόταν να γίνει δια ζώσης συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, τελικώς θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη καθώς έτσι διασφαλίζεται η συμμετοχή όλων όσοι πρέπει να είναι παρόντες.

Από την πλευρά της Πολιτείας θα συμμετέχουν οι Γιώργος Γεραπετρίτης (Υπουργός Επικρατείας), Κώστας Χατζηδάκης (Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), Σταύρος Καλαφάτης (Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης), Νίκος Ταγαράς (Υπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος), Δημήτρης Οικονόμου (σύμβουλος Πρωθυπουργού για θέματα Πολεοδομίας και Χωροταξίας), Ευθύμης Μπακογιάννης (γ.γ. Χωροταξικού Σχεδιασμού), Πάρις Μπίλλιας (αντιΠεριφερειάκης Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας), Σωκράτης Δημητριάδης (αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Θεσσαλονίκης), ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας και ο σύμβουλος επενδύσεων Δημήτρης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, θα εκπροσωπήσει τον Ερασιτέχνη και ο Νίκος Τριμμάτης την ΠΑΕ Άρης καθώς δεδομένης της εμπειρίας του σε έργα αυτής της εμβέλειας έχει εξουσιοδοτηθεί σχετικά από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να συμφωνηθεί το νομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα «πατήσει» το project του νέου γηπέδου καθώς προέχει η ανταλλαγή εκτάσεων δεδομένου του ότι ο ΑΣ Άρης θα παραχωρήσει τον χώρο που καλύπτει σήμερα το «Κλ. Βικελίδης» και θα αποκτήσει 177 στρέμματα στην περιοχή του αεροδρομίου τα οποία ανήκουν στον ΟΑΕΔ. Γι’ αυτόν τον λόγο εκτιμάται ότι αυτή η συνάντηση αναμένεται να βάλει στις ράγες το μεγαλόπνοο σχέδιο το οποίο δεν θα οδηγήσει μόνο στην ανέγερση νέου γηπέδου στον Άρη αλλά θα αλλάξει τη μορφή μιας μεγάλης έκτασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα