ΑΕΚ: Προβλήματα με Πινέδα-Στάνκοβιτς ενόψει Λαμίας

ΑΕΚ: Προβλήματα με Πινέδα-Στάνκοβιτς ενόψει Λαμίας

Newsroom
ΑΕΚ: Προβλήματα με Πινέδα-Στάνκοβιτς ενόψει Λαμίας

bet365

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Πινέδα και Στάνκοβιτς υπάρχει η εκτίμηση οτι δεν είναι σημαντικά και πως οι δύο παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του Αλμέιδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενόψει της πρεμιέρας με την Λαμία το ερχόμενο Σάββατο.

Μπορεί ο Θεοδόσης Μαχαίρας να επέστρεψε στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά ο Ορμπελίν Πινέδα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω μιας ενόχλησης στον έσω πλάγιο, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, στον οποίο τοποθετήθηκαν ράμματα στον παράμεσο του αριστερού χεριού, λόγω ενός μικροτραυματισμού στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 09.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα