Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος φεύγει με μηδέν γκολ σε 29 ντέρμπι και 15 ώρες ποδοσφαίρου!

Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος φεύγει με μηδέν γκολ σε 29 ντέρμπι και 15 ώρες ποδοσφαίρου!

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος φεύγει με μηδέν γκολ σε 29 ντέρμπι και 15 ώρες ποδοσφαίρου!

bet365

Με εντυπωσιακά αρνητική επίδοση στα «μεγάλα» ματς αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό για τη Λέγκια Βαρσοβίας ο Καρλίτος: η άνοδος και η πτώση, η απώλεια της θέσης βασικού και το σημαντικότερο γκολ του με τον Παναθηναϊκό.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. O Κάρλος Ντανιέλ Λόπεθ Ουέσκα, ή απλώς... Καρλίτος, φεύγει από τον Παναθηναϊκό με μηδέν γκολ σε 29 ματς εναντίον Ολυμπιακού (7), ΠΑΟΚ (7), ΑΕΚ (8) και Αρη (7) στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Μηδέν γκολ σε συνολικά 951 λεπτά συμμετοχής στα ντέρμπι, δηλαδή σε 15 ώρες ποδοσφαίρου!

Σ΄αυτά τα 29 ντέρμπι ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2021, αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο εξάμηνο επί Γιώργου Δώνη (διότι είχε ήδη αγωνιστεί με τη Λέγκια Βαρσοβάις και την Αλ Ουάχντα εκείνη τη σεζόν), έπαιξε σ΄ αυτά τα παιχνίδια μόλις εννιά φορές ως βασικός και 20 ως αλλαγή. Μέλος της αρχικής ενδεκάδας του Τριφυλλιού ήταν τρεις φορές εναντίον του Αρη και από δύο εναντίον Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Πρωτόγνωρο για επιθετικό που παίζει σε τόσο μεγάλο αριθμό αγώνων, αλλά... συνέβη με τον Καρλίτος, ο οποίος πέτυχε συνολικά 18 γκολ (σε 68 ματς) στην καριέρα του με το Τριφύλλι. Από τρία σε Ατρόμητο, Βόλο, Ιωνικό, από δύο εναντίον της Λαμίας και του Απόλλωνα, από ένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα, τον ΟΦΗ, την ΑΕΛ και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Κι όλα αυτά από έναν επιθετικό που έχει γράψει στο παλμαρέ του 21/52 με τη Λέγκια όπου επιστρέφει, 24/36 ματς με τη Βίσλα Κρακοβίας στο πικ της καριέρας του (σεζόν 2017-2018) και 7/13 με την Αλ Ουάχντα.

Πέρυσι βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πρώτο γύρο, όταν ακόμα οι Παλάσιος – Αϊτόρ έψαχναν τα πατήματά τους και ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν τραυματίας. Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του α΄ γύρου, μάλιστα, ήταν και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, καθώς είχε ξεκινήσει με την εκκωφαντική επίδοση των οκτώ γκολ στα πρώτα επτά ματς! Εν συνεχεία όμως, η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτριο επίπεδο, δεν ταίριαξε στο ποδοσφαιρικό σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Φώτη Ιωαννίδη και πέτυχε μόλις ένα επιπλέον γκολ στο πρωτάθλημα, στο εντός έδρας 2-0 επί του Ατρομήτου.

Πιο σημαντικό γκολ στην εν Ελλάδι καριέρα του; Στο «μονό» νοκ άουτ ματς Κυπέλλου, πέρυσι, στο Περιστέρι. Εκεί όπου ξεκίνησε η αήττητη πορεία του Τριφυλλιού μέχρι και την κατάκτηση της κούπας στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟΚ...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα