Παναθηναϊκός: Μετά τον Καρλίτος, το... χάος!

Παναθηναϊκός: Μετά τον Καρλίτος, το... χάος!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μετά τον Καρλίτος, το... χάος!

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός έχει σκοράρει 8 από τα 14 γκολ του Παναθηναϊκού και από και πέρα κανείς άλλος «πράσινος» δεν έχει σημειώσει παραπάνω από ένα τέρμα!

Ο Παναθηναϊκός μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς. Παρότι το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρσι, παρότι η εικόνα δείχνει πως κάτι καλό «χτίζεται», οι «πράσινοι» δεν έχουν διάρκεια και αυτό το έχουν πληρώσει ακριβά, με 13 πεταμένους βαθμούς και είναι ήδη στο -9 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το «τριφύλλι» μέχρι στιγμής έχει τον Καρλίτος σε ρόλο οδηγού, με τον Ισπανό να τραβά όλο το κουπί στο επιθετικό κομμάτι, στο σκοράρισμα. Από τα 14 γκολ της ομάδας στη SL1, ο «Τσάρλι» έχει πετύχει τα 8 αλλά είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο σε αυτόν τον τομέα και δεν έχει ουσιαστική βοήθεια από κανέναν άλλο συμπαίκτη του.

Τα υπόλοιπα έξι γκολ έχουν πετύχει οι: Βιτάλ και Παλάσιος με πέναλτι, τα οποία τους παραχώρησε ο Ίβηρας φορ για να φτιάξουν την ψυχολογία τους, και οι Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Aλεξανδρόπουλος σε κανονική ροή παιχνιδιού. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης του έμψυχου δυναμικού με τουλάχιστον δύο γκολ και πρέπει σύντομα να «ξεμπλοκάρουν» οι εξτρέμ αλλά και οι ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής, ώστε ο Παναθηναϊκός να μην περιμένει τα πάντα από τον σούπερ φορμαρισμένο Καρλίτος που κάποια στιγμή θα σταματήσει να σκοράρει με ρυθμούς «πολυβόλου».

Η μεγαλύτερη «ελπίδα» για τον Γιοβάνοβιτς έρχεται από την επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει, όντας και επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει τόσο στην ανάπτυξη της ομάδας όσο και στο σκοράρισμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα