ΑΕΚ: Ανεπίσημο ντεμπούτο ο Βίντα στο φιλικό με την Προοδευτική

Newsroom
ΑΕΚ: Ανεπίσημο ντεμπούτο ο Βίντα στο φιλικό με την Προοδευτική

bet365

Ο Ντομαγκόι Βίντα ξεκινάει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο «Σεραφείδειο» απέναντι στην Προοδευτική.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Προοδευτική (19:00) στο «Σεραφείδειο» σε φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι φανέλες των παικτών δεν έχουν καν αριθμούς, ενώ θα λάβουν χώρα τρία 45λεπτα.

Ο Βίντα πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα του Ματίας Αλμέιδα.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αμραμπατ, Πινέδα, Μάνταλος, Αραούχο.

Ο Στάνκοβιτς είναι στο τέρμα, οι Τζαβέλλας, Βίντα και Χατζισαφί αποτελούν την τριάδα στην άμυνα, στην αριστερή πλευρά κινείται ο Τσούμπερ, στη δεξιά ο Άμραμπατ, στον άξονα οι Γιόνσον, Σιμάνσκι και Πινέδα και ο Μάνταλος ελαφρώς πιο πίσω από τον Αραούχο στην επίθεση.

Δείτε φωτογραφίες από το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντομαγκόι Βίντα:

Βίντα

Βίντα

Βίντα

Βίντα

Βίντα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα