ΠΑΣ Γιάννινα: Ισόπαλος με 2-2 στο φιλικό με την Καρμιώτισσα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ισόπαλος με 2-2 στο φιλικό με την Καρμιώτισσα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στους «Ζωσιμάδες» σε φιλική αναμέτρηση με την κυπριακή Καρμιώτισσα. Σκόρερ οι Λιάσος και Μορέιρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε αρκετές ευκαιρίες μπροστά, ωστόσο είχε κάποια κενά στην άμυνα στο φιλικό 2-2 με την Καρμιώτισσα στους «Ζωσιμάδες», με τους Λιάσο και Μορέιρα να χρίζονται σκόρερ. Ο Θανάσης Στάικος ξεκίνησε με τον Πριόρ στο τέρμα, τους Κιάκο, Παντελάκη, Εραμούσπε και Σόρια από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, τους Λιάσο, Μπιλμπάο και Καραχάλιο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Λώλη και Μορέιρα στα άκρα και τον Ροσέρο στην επίθεση.

Οι Ηπειρώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 7' όταν ο Κιάκος από αριστερά σέντραρε και ο Λιάσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή βρήκε δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση της κυπριακής ομάδας ήρθε στο 20' με τον Καλτσά μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει στα δίχτυα του Πριόρ για το 1-1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 30' όταν ο Μορέιρα κατέβασε με το στήθος στην περιοχή και σκόραρε για το 2-1, με τους παίκτες του Στάικου να έχουν γενικότερα μια αρκετά επιθετική εικόνα στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ένα σουτ του Λώλη πέρασε λίγο άουτ, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Στάικος προχώρησε σε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές. Στο 71' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιλμπάο πέρασε λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκαριών, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Τζίμα στην αντεπίθεση πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τελικά η Καρμιώτισσα έφτασε στην ισοφάριση στο 74'. Η κυπριακή ομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η άμυνα του ΠΑΣ ήταν ψηλά και ο Χατζηβασίλης μετά από γέμισμα με κεφαλιά «κρέμασε» τον Πριόρ και έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ (77' Σούλης), Παντελάκης, Καραχάλιος (75' Πήλιος), Μορέιρα (60' Ποζνάνσκι), Λώλης (60' Τζίμας), Ροσέρο (46' Παμλίδης), Εραμούσπε (60' Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Κιάκος (70' Κύρκος), Σόρια (88' Τσάβος), Λιάσος (60' Ριένστρα)

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τζανακάκης, Μαλόουν, Χούμποτσαν, Τσελούτσκα, Ποντστάβσκι, Χούσμπαουερ, Οικονομίδης (60' Χατζηβασίλης), Καλτσάς (28' Γκραντινάρου), Κουλιμπαλί, Ελ Αλουσί

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα