Ολυμπιακός: Ο Άβιλα είναι έως τώρα ο καλύτερος ακραίος μπακ του

Ολυμπιακός: Ο Άβιλα είναι έως τώρα ο καλύτερος ακραίος μπακ του

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Άβιλα είναι έως τώρα ο καλύτερος ακραίος μπακ του

bet365

Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός, Γκονζάλο Άβιλα, σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στο γήπεδο δημιουργικά και επιθετικά τουλάχιστον βγάζει θετικό πρόσημο.

Ο Γκονζάλο Άβιλα συνέπεσε να κλείσει στον Ολυμπιακό πριν την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν στο τιμόνι του συλλόγου. Παρόλα αυτά ο Ισπανός προπονητής γνωρίζοντας καλά τον συμπατριώτη του μπακ δεν γινόταν να μην του δώσει την ευκαιρία. Με δεδομένο το πρόβλημα τραυματισμού του Σίμε Βρσάλικο (που αποκτήθηκε για βασικός δεξιός μπακ) ο Άβιλα πήρε φανέλα βασικού.

Αμυντικά έχει τα θέματά του κυρίως από πλευράς κάλυψης χώρων και επιστροφών. Παρόλα αυτά δημιουργικά και επιθετικά ο Άβιλα είναι ένας παίκτης με ανεβάσματα, διάθεση αλλά και συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του. Δεν είναι τυχαίο πως από τη δική του προσωπική ενέργεια και κίνηση προς τα μέσα πήγε η μπάλα στον Μασούρα για να βγει από εκεί στον Ζίνκερναγκελ για το 0-1 της Μπρατισλάβας.

Επίσης θα μπορούσε να είχε πάρει την κάρτα για τον Μπαρσεγιάν ο οποίος τον χτύπησε από πίσω εκτός φάσης στη... φασαρία που έγινε μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων. Γενικότερα είχε συμμετοχή σε φάσεις του Ολυμπιακού στη Μπρατισλάβα και ακόμα και στο δοκάρι του Μασούρα.

Ήταν δε ο μόνος αμυντικός που πήγε στη διαδικασία των πέναλτι για τον Ολυμπιακό και ευστόχησε. Κανείς προφανώς δεν εγγυάται πως ο Άβιλα, άλλοτε μπακ της Χάντερσφιλντ, θα πάρει αρκετά ματς φέτος στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που θα γυρίσει ο Κροάτης Βρσάλικο. Σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή από τους διαθέσιμους ακραίους μπακ είναι αυτός με την πιο καλή εικόνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα