Ολυμπιακός: Ο Άβιλα περιγράφει τον... Άβιλα!

Ολυμπιακός: Ο Άβιλα περιγράφει τον... Άβιλα!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Άβιλα περιγράφει τον... Άβιλα!

bet365

Ο Ισπανός μπακ που ήρθε στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό έχοντας δώσει συνεντεύξεις σε Πορτογαλία και Ισπανία έχει μιλήσει για τον εαυτό του.

Ο 24χρονος Άβιλα Γκορντόν, αν και είναι δεξιός μπακ αγωνίζεται και αριστερά αλλά και στις δύο πλευρές στον άξονα. Ο Ισπανός μπακ έχει δώσει συνεντεύξεις για τον εαυτό του μιλώντας σε media όπως η Record.

Ο Άβιλα, που ήρθε στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό, έχει περιγράψει τον εαυτό του ως «έναν φουλ επιθετικό παίκτη. Μου αρέσει να είμαι κομμάτι της επίθεσης, όταν έχω την ευκαιρία. Στην άμυνα προσπαθώ να είμαι δυνατός και να πηγαίνω καλά στις φάσεις».

Όταν του είχαν μεταφέρει πως διαμαρτύρεται αρκετά σε αγώνες είχε τονίσει ότι «ναι υπάρχουν στιγμές που ανεβαίνει η ένταση στο παιχνίδι. Διαμαρτύρομαι και στα αγγλικά αλλά πρέπει να είμαι προσεκτικός διότι μπορείς να πεις κάτι που να είναι παρεξηγήσιμο».

Όσο για τα τατουάζ του; «Ναι το δεξί μου χέρι είναι γεμάτο. Στο αριστερό έχω ακόμα περιθώριο. Έχω επτά και όλα είναι μεγάλα. Είναι για λόγους αισθητικής αλλά και ουσίας. Έχω τα πάντα. Από τατουάζ για τον βουδισμό μέχρι πορταίτο με μένα μικρό στο καμπαναριό της πόλης μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα