Μπαλτάκος στους διαιτητές: «Εάν κάνετε 'χειρουργεία' τελειώσατε»

Newsroom
Μπαλτάκος στους διαιτητές: «Εάν κάνετε 'χειρουργεία' τελειώσατε»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, προειδοποίησε τους διαιτητές και τους βοηθούς της Λίγκας για την απόδοσή τους τη νέα χρονιά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League 1 στο περιθώριο του σεμιναρίου τους. Ανάμεσα στα άλλα ο Μπαλτάκος επισήμανε «Θα πρέπει να αντισταθείτε. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και ξέρω πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε. Πολλά παραπάνω απ' όσα έχουν γραφτεί.

Εάν δεν το κάνετε, θα έχει πρόβλημα η Επιτροπή Διαιτησίας και θα έχετε πρόβλημα και εσείς (ανέφερε και σχετικό παράδειγμα από το παιχνίδι που είχε δει με Παναθηναϊκό και Άρη).

Ο διαιτητής εκείνου του αγώνα σε μια φάση απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το γνωστό 'χειρουργείο'. Ο κ. Μπένετ δεν ξέρει από αυτά. Μην κάνετε 'χειρουργεία' γιατί θα τελειώσετε από την διαιτησία. Με τέτοια πράγματα τελειώσατε!».

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι διαιτητές εξετάστηκαν για δεύτερη φορά γραπτώς (μετά από απόφαση του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ) διότι επικρατούσε μεγάλη φασαρία στην αίθουσα και οι διαιτητές μιλούσαν ο ένας στον άλλον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα