Ο Ερικ Λάρσον εκλεκτός του ΟΦΗ για το δεξί άκρο της άμυνας (vid)

Ο Ερικ Λάρσον εκλεκτός του ΟΦΗ για το δεξί άκρο της άμυνας (vid)

Newsroom
 Ο Ερικ Λάρσον εκλεκτός του ΟΦΗ για το δεξί άκρο της άμυνας (vid)

bet365

Ο 31χρονος Σουηδός μπακ, δις πρωταθλητής Σουηδίας με τη Μάλμε, θα έρθει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Ο Ερικ Λάρσον είναι ο «εκλεκτός» του ΟΦΗ για το δεξί άκρο της άμυνάς του όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ της Σουηδίας και φαίνεται πως είναι ένα τελειωμένο deal. Πρόκειται για τον 31χρονο ακραίο οπισθοφύλακα της Μάλμε ο οποίος σύμφωνα με την «aftonbladet» που έφερε στο προσκήνιο το θέμα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κρητικούς και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Ο διεθνής μπακ μετρά 151 ματς με το νυν club του από το 2018 που πήγε εκεί και μάλιστα σε αυτό το διάστημα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ ξεκίνησε από την Γκέλφε και συνέχισε στη Σούντσβαλ.


Με 40 συμμετοχές και στα Κύπελλα Ευρώπης (2 γκολ/2 ασίστ) προβάλει ως μία πολύ καλή κίνηση, ενώ αυτή την ώρα δεν έχει ξεκινήσει στο παιχνίδι της Μάλμε με την Ντουντελάνζ για το Europa League αλλά είναι στον πάγκο, προφανώς γιατί έχει «κλείσει» ώστε να γίνει κάτοικος «Γεντί Κουλέ».
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα