ΑΕΚ: Κοντά σε Θυμιάνη

Newsroom
ΑΕΚ: Κοντά σε Θυμιάνη

bet365

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος Κώστας Θυμιάνης αποχωρεί από την Ξάνθη και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει στην ΑΕΚ ως επένδυση για το μέλλον.

Ο Κώστας Θυμιάνης βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία παρακολουθούσε την πορεία του στην Ξάνθη, στην οποία ανήκε από το 2015 όταν και είχε ενταχθεί στα τμήματα υποδομής των Ακριτών.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων 21χρονος αμυντικός μέσος λόγω οφειλών αποχωρεί από την Ξάνθη, με την οποία την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 26 συμμετοχές, και όλα δείχνουν πως θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ, η οποία προχωρά έτσι σε μια επένδυση για το μέλλον.

Ο Θυμιάνης που είχε αναδειχθεί ως ο καλύτερος παίκτης τη σεζόν 2020-2021 μπορεί να προσφέρει τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στόπερ. Εφόσον πάνε όλα καλά και ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά είναι πιθανό να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ΑΕΚ Β'.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα