Προπονήσεις με τον Ιωνικό κάνει ο Ντοσεβί

Προπονήσεις με τον Ιωνικό κάνει ο Ντοσεβί

Newsroom
 Προπονήσεις με τον Ιωνικό κάνει ο Ντοσεβί

bet365

Ο γνώριμός μας Ματιέ Ντοσεβί ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ιωνικού και ενδέχεται να παίξει ξανά μπάλα στα μέρη μας.

Με έναν παλιό μας γνώριμο συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ιωνικού, καθώς στις προπονήσεις της ομάδας παίρνει μέρος ο Ματιέ Ντοσεβί. Ο 34χρονος εξτρέμ ξέρει πολύ καλά τα εδώ τεκταινόμενα αφού την αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, σε μία σεζόν που είχε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (4 γκολ/4 ασίστ). Την επομένη ναι μεν ξεκίνησε στους «ερυθρόλευκους», όμως στα τέλη του καλοκαιριού αποχώρησε με προορισμό τη Σταντάρ Λιέγης όπου πήρε και εκεί το Κύπελλο.

Ο διεθνής με το Τόγκο συνέχισε σε Τουλούζ, Ντενίζλισπορ ενώ πέρσι ήταν στη Ligue 2 με την Αμιάν, από την οποία έφυγε μόλις τελείωσε η αγωνιστική περίοδος. Πλέον απομένει να αποσαφηνιστεί εάν θα τον δούμε ξανά στα ελληνικά γήπεδα.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στα social media πως βρίσκεται ξανά στη χώρα μας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα