Ολυμπιακός: Διεκδικεί μαζί με τη Μπεσίκτας τους Κόνραντ και Καμπράλ (vids)

Ολυμπιακός: Διεκδικεί μαζί με τη Μπεσίκτας τους Κόνραντ και Καμπράλ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Διεκδικεί μαζί με τη Μπεσίκτας τους Κόνραντ και Καμπράλ (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός μαζί με τη Μπεσίκτας κοντράρονται μεταγραφικά για τις περιπτώσεις των ακραίων επιθετικών Κόνραντ και Καμπράλ.

Ο Ολυμπιακός του Κάρλος Κορμπεράν ψάχνεται πια δυνατά για την ενίσχυση των άκρων του. Δύο από τις περιπτώσεις στις οποίες έχει επικεντρωθεί είναι του Κόνραντ και (ξανά) του Καμπράλ. Για τον νεαρό Αμερικανό εξτρέμ το RMC ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει Μπάγερν στον... ορίζοντα και ότι η πλευρά του παίκτη συζητά κυρίως με Ολυμπιακό και Μπεσίκτας. Ο Κόνραντ που είναι διεθνής με τις ΗΠΑ αλλά έχει ισπανικό διαβατήριο είναι εξτρέμ (δεξιοπόδαρος) που παίζει και στις 2 πλευρές και ανήκει στη Μαρσέιγ. Πέρυσι είχε σεζόν με 22 ματς και 3 ασίστ.

Για τον δε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τα χρήματα που αξιώνουν οι Πορτογάλοι είναι αρκετά (ζητούσαν 5 εκατ. ευρώ). Και εκεί σύμφωνα με τις πηγές από το εξωτερικό στη διεκδίκηση του παίκτη είναι κυρίως ο Ολυμπιακός με τη Μπεσίκτας. Ο 24χρονος διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι Ζοβάνε Καμπράλ που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο ανήκει στη Σπόρτινγκ. Την περασμένη σεζόν είχε 21 ματς με 4 γκολ και 1 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα