Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Φουρνιέ

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Φουρνιέ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Φουρνιέ

bet365

Ο Γάλλος άλλοτε παράγοντας της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, είναι πια κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για επιτελικό πόστο.

Ο 48χρονος Φουρνιέ έχει θητεύσει στη Νις από το 2011 έως το 2019 και από το 2019 έως και τον Ιούλιο του 2022 ήταν εκεί σε ρόλο ποδοσφαιρικού διευθυντή. Προφανώς και έχει αποχωρήσει. Πριν τη Νις είχε παραγοντικό ρόλο σε Μαρσέιγ και Στρασμπούρ (στη Στρασμπούρ ως πρόεδρος).

Σε αυτή τη φάση ο Φουρνιέ - όπως όλα δείχνουν - πλησιάζει σε deal με τον Ολυμπιακό. Και αυτό για να αναλάβει θέση επιτελικού στελέχους σε σχέση με μεταγραφές αλλά και αποδεσμεύσεις. Γενικά είναι ένα στέλεχος το οποίο ψάχνεται πολύ στις μεταγραφές και είχε φτάσει ακόμα και στο σημείο να μιλάει και με τις οικογένειες των παικτών - εκτός από τους ίδιους τους παίκτες - για να έχει μία πλήρη εικόνα προτού κλείσει μία συμφωνία.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Νις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα