Ολυμπιακός: Προχωρημένο και σοβαρό το ενδιαφέρον για τον Φουρνιέ

Ολυμπιακός: Προχωρημένο και σοβαρό το ενδιαφέρον για τον Φουρνιέ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προχωρημένο και σοβαρό το ενδιαφέρον για τον Φουρνιέ

bet365

Ο Ζουλιέν Φουρνιέ σύμφωνα με τις γαλλικές πηγές και τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι σε πρώτο πλάνο για επιτελική θέση στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην ποδοσφαιρικός διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ έχει επικοινωνία με τον Ολυμπιακό. Και αυτό για να αναλάβει επιτελική θέση στην ομάδα.

Ο 48χρονος Φουρνιέ έχει θητεύσει στη Νις από το 2011 έως το 2019 και από το 2019 έως και τον Ιούλιο του 2022 ήταν εκεί σε ρόλο ποδοσφαιρικού διευθυντή. Πριν τη Νις είχε παραγοντικό ρόλο σε Μαρσέιγ και Στρασμπούρ.

Ο Ολυμπιακός στο θέμα της ενίσχυσής του σε στελεχιακό δυναμικό είχε αρχίσει να ψάχνεται εδώ και καιρό (και φυσικά έντονα από τη στιγμή που αποχώρησε ο Μοντέστο για τη Μόντσα). Από την περίοδο που είχε κάνει συζητήσεις με τον Ντε Σάνκτις στις αρχές Ιουνίου. Μάλιστα από τότε - όπως είχε επικοινωνηθεί από ανθρώπους του συλλόγου - ο Ολυμπιακός είχε δει και μιλήσει με αρκετά στελέχη από το εξωτερικό για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις γαλλικές πηγές αλλά και την πληροφόρηση που υπάρχει το θέμα με τον Φουρνιέ είναι και προχωρημένο και σοβαρό. Είναι δηλαδή σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για εκείνον, χωρίς όμως να έχει προκύψει επιβεβαίωση ή διάψευση ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από τον Φουρνιέ. Προφανώς και θα κριθεί συντόμως το κατά πόσον θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για τελική συμφωνία ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα