Ο ΠΑΟΚ συζητά με Λίντσερ για τον Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συζητά με Λίντσερ για τον Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συζητά με Λίντσερ για τον Μουργκ

bet365

Ο Τέιλορ πάει δανεικός στην Σαχτάρ, ο Ζαμπά είναι κοντά στην Αλ Μπάτιν και για τον Μουργκ γίνονται διαπραγματεύσεις με την ΛΑΣΚ Λίντσερ του Ευθύμη Κουλούρη.

O ΠΑΟΚ θέλει να… αδειάσει το ρόστερ τους από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και μετά τους Τέιλορ (οδεύει ως δανεικός στη Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ζαμπά (υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την Αλ Μπάτιν), είναι η σειρά του Τόμας Μουργκ να περάσει την πόρτα της εξόδου.

Για τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό ο «Δικέφαλος» είχε δώσει 2.000.000 ευρώ τον Οκτώβριο του 2020 προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Ραπίντ Βιέννης και οι συζητήσεις με την ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη, που ενδιαφέρεται για τον «επαναπατρισμό» του Μουργκ, γίνονται για την παραχώρηση του με κανονική μεταγραφή. Μ’ άλλα λόγια; Ο ΠΑΟΚ για να συναινέσει θέλει χρήματα έτσι ώστε να καλύψει ένα μέρος του ποσού που είχε δώσει πριν από δύο χρόνια.

Οι Αυστριακοί, προς το παρόν, θέλουν να αποκτήσουν τον 27χρονο επιτελικό μέσο ως ελεύθερο, με τις διαπραγματεύσεις στις οποίες συμμετέχει και το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζονται με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα