Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν «φτιάχνει» τη ψυχολογία των παικτών του και βγάζει σιγουριά για την πρόκριση

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν «φτιάχνει» τη ψυχολογία των παικτών του και βγάζει σιγουριά για την πρόκριση

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός, Κάρλος Κορμπεράν, έχει μεταφέρει προς τους παίκτες του Ολυμπιακού τη βεβαιότητά του πως θα περάσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού για το 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Ισπανός επιχείρησε να φτιάξει ξανά τη ψυχολογία των παικτών του, κάτι που είχε κάνει και πριν τον πρώτο αγώνα. Το έκανε και τώρα λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της 11ης Αυγούστου με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα. Θέλοντας να δείξει εκ νέου πόσο τους πιστεύει και τους στηρίζει.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως το ματς για τον Ολυμπιακό δεν πήγε τόσο καλά και χρειάζεται βελτίωση. Ωστόσο ο Κορμπεράν μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του, τους επισήμανε πως «η επιθυμία όλων μας είναι να συνεχίσουμε στο Europa League και είμαι βέβαιος πως θα συμβεί αυτό. Πως θα τα καταφέρουμε απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πως εμείς θα περάσουμε αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε. Να δείξουμε την εικόνα που μπορούμε. Προσωπικά μου άρεσε πως μετά το γκολ βγάλαμε αντίδραση. Ως Ολυμπιακός όμως πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές στο ματς. Να κυριαρχούμε. Και αυτό να πάμε να κάνουμε στη Μπρατισλάβα».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα