ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Άμπα για τον Επασί

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Άμπα για τον Επασί

Newsroom
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Άμπα για τον Επασί

bet365

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Ντεβί Επασί ανακοινώνοντας τη συμφωνία με την Άμπα της Σαουδικής Αραβίας για τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

Τα τυπικά απέμεναν για τη μεταγραφή του Ντεβί Επασί από τον ΟΦΗ στην Άμπα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου τη συμφωνία τους με την Άμπα για τη μεταγραφή του 29χρονου Καμερουνέζου τερματοφύλακα, τον οποίο και αποχαιρέτησαν σε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Abha Club για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Devis Epassy.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας και διεθνής με την Εθνική Καμερούν, εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα παραμονής του υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας σε 23 αναμετρήσεις, σε οκτώ από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ.

Devis, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα