ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Ομόνοια

Newsroom
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Ομόνοια

bet365

Στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ ξεκινάει ο Πέτρος Μάνταλος για το φιλικό απέναντι στην Ομόνοια. Στο αρχικό σχήμα και ο Εχσάν Χατζισαφί, σε σύστημα 3-1-4-2.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 20:00 την Ομόνοια στο ΓΣΠ σε φιλική αναμέτρηση με τον Ματίας Αλμέιδα να παρατάσσει τους Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλο, Τσούμπερ και Αραούχο.

Ο σχηματισμός αναμένεται να είναι με 3-1-4-2 με τον Στάνκοβιτς στην εστία, Χατζισαφί, Τζαβέλλα και Μήτογλου τριάδα στην άμυνα, δεξιά όλη την πλευρά ο Γκατσίνοβιτς, αριστερά ο Τσούμπερ, εξάρι ο Γιόνσον και μπροστά του οι Σιμάνσκι και Πινέδα, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται ο Μάνταλος και ο Αραούχο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα