Χωρίς Βίντα η ΑΕΚ στην Κύπρο

Χωρίς Βίντα η ΑΕΚ στην Κύπρο

Newsroom
Χωρίς Βίντα η ΑΕΚ στην Κύπρο

bet365

Ο Βίντα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και δεν θα ντεμπουτάρει, έστω και ανεπίσημα, με τη φανέλα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Ομόνοια.

Χωρίς τον Βίντα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Κύπρο για το φιλικό της Παρασκευής (5/8) με την Ομόνοια, καθώς ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ετσι αποφασίστηκε να παραμείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει τη δουλειά του, ώστε σύντομα να ντεμπουτάρει με τα «κιτρινόμαυρα».

Εκτός έμεινε και ο Αλμπάνης που εσχάτως ταλαιπωρήθηκε από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς, όπως και οι Μισελέν (θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα με την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο) Γαλανόπουλος (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα), Μαχαίρας, Λάτσι (κάνουν ατομικό).

Η αποστολή της Ενωσης είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης, Γιούσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα