Παναθηναϊκός: Με κόσμο κόντρα σε Ιωνικό και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Με κόσμο κόντρα σε Ιωνικό και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Με κόσμο κόντρα σε Ιωνικό και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

bet365

Η τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον τελικό του Κυπέλλου έπεσε, πράγμα που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν κανονικά τον κόσμο τους στις εξέδρες της Λεωφόρου από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος!

Όσα σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ καθυστέρησε τόσο στην εκκίνησή του, όσο και στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, είχε οδηγήσει στην επιβολή τιμωρίας δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 64.167 ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό πως η έφεση που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι» πέτυχε το σκοπό της κι έτσι έπεσε και η ποινή της έδρας και το πρόστιμο προς τον σύλλογο.

Αυτό, σημαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν μαζί τον κόσμο τους στις εξέδρες της Λεωφόρου από την έναρξη του πρωταθλήματος και δη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα