Ζαμπά: «Ενας νέος κύκλος ξεκινάει…»

Ζαμπά: «Ενας νέος κύκλος ξεκινάει…»

Ζαμπά: «Ενας νέος κύκλος ξεκινάει…»

bet365

Η αινιγματική ανάρτηση με αναφορά στο μέλλον από τον εορτάζονται Λέο Ζαμπά, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει 24 χρόνια ζωής. Το ενδιαφέρον της Σεαρά και ο ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Ζάμπα έκανε την… επανεμφάνισή του. Αφορμή στάθηκαν τα 24α γενέθλια του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος όλο το καλοκαίρι παραμένει στην πατρίδα του και το προηγούμενο διάστημα δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Το όνομά του 24χρονου, πλέον, Ζαμπά συνεχίζει να είναι ψηλά στην transfer list των αποχωρήσεων για τον ΠΑΟΚ. Ακολουθούν οι Μουργκ, Τέιλορ, Νινούα και βλέπουμε…

Η Σεαρά Σπόρτιγνκ Κλαμπ, ομάδα από τη Φορταλέζα, που αγωνίζεται στο Campeonato Brasileiro Série B, τη δεύτερη κατηγορία δηλαδή στη Βραζιλία, είναι η μοναδική που μέχρι τώρα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά με μια προϋπόθεση: Να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Κάτι, προς το παρόν, ανέφικτο από πλευράς του «Δικεφάλου».

Ο Λέο Ζαμπά παρότι έχει να ακουμπήσει μπάλα πάνω από τρεις μήνες, δε χάνει την αισιοδοξία του, κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες και όσα έγραψε με αφορμή τα γενέθλιά του.

«Ένας νέος κύκλος ξεκινά. Τόσο ευγνώμων που έχω υγεία και μια υπέροχη οικογένεια. Ευχαριστώ όσους είναι δίπλα μου και μοιράζονται την ευτυχία μου και τις ιδιαίτερες στιγμές μου. Ας είναι άλλη μια χρονιά εξέλιξης, ονείρων, αγώνων και επιτευγμάτων. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις αναμνήσεις. Πάμε ονειροπόλοι!», έγραψε ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο μήνυμά του.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα