Περί Κάρλος, Μπίλιτς, Μαρτίνς, μεταγραφών Ολυμπιακού, Μανωλά, Φορτούνη κι Αμπού!

Περί Κάρλος, Μπίλιτς, Μαρτίνς, μεταγραφών Ολυμπιακού, Μανωλά, Φορτούνη κι Αμπού!

Περί Κάρλος, Μπίλιτς, Μαρτίνς, μεταγραφών Ολυμπιακού, Μανωλά, Φορτούνη κι Αμπού!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για πολλά και διάφορα στον Ολυμπιακό.

Να προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα-όσο γίνεται, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και καμιά φορά μας προλαβαίνουν…

Προπονητής. Όντως ο Κάρλος (πρώην της Χάντερσφιλντ) είναι μια λύση που την εξετάζει σοβαρά ο Μαρινάκης-τον λες και επικρατέστερο η, και φαβορί τον νεαρό Ισπανό. Απόφαση, όμως, δεν έχει πάρει ακόμη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Εξετάζονται και οι εναλλακτικές-όχι η εναλλακτική. Πιο σοβαρή, αν καταλαβαίνω σωστά, ο Κροάτης Μπίλιτς, με τα παράσημα της παρουσίας του επί σειρά ετών στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Εθνική Κροατίας κι ακόμη στην Μπεσικτάς.

Μεταγραφές. Μπορεί να ακούγονται πολλά ονόματα, αλλά δεν πρόκειται να πάρει άλλο παίκτη ο Ολυμπιακός πριν να κλείσει προπονητή. Ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για τις επόμενες μεταγραφές. Ήδη, άλλωστε θα έρθει και θα βρει μεταγραφές που δεν είναι δικές του (Βρσάλικο, Άβιλα, Λέιντνερ, Χουάνγκ, Ζίνκερναγκελ, Αμπού Καμαρά).

Μαρτίνς. Φοβερή η ατάκα του προς τους παίκτες: «Εγώ είμαι εντάξει με το κλαμπ. Έχω καλή σχέση. Έχω υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο από τον περασμένο Φεβρουάριο»...

Λίστα. Προέκυψε από τον Μαρτίνς ο κατάλογος των ονομάτων που δηλώθηκαν στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Σλόβαν. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού ακόμη δεν έχει γίνει αλλαγή προπονητή. Κάπως έτσι αποκλείστηκε πάλι ο Άβιλα, όπως αρχικά είχε αποκλειστεί από τα παιχνίδια με τη Μακάμπι. Υπάρχει, όμως, η δυνατότητα για δύο αλλαγές, από το νέο προπονητή, έως την Τετάρτη.

μαρτινς

Μανωλάς. Υπάρχουν ρεπορτάζ από το εξωτερικό, αλλά δεν ισχύει ότι έχει φτάσει πρόταση στον Ολυμπιακό από κάποια αραβική ομάδα για τον έμπειρο στόπερ. Τίποτα απολύτως, από πλευράς προσφοράς, δεν έχει ο σύλλογος για τον Μανωλά. Η συγκεκριμένη αραβική ομάδα πριν από τέσσερις περίπου μήνες είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μανωλά, χωρίς όμως και τότε να καταθέσει προσφορά, ίσως γιατί ο παίκτης δεν έδειξε καμία διάθεση να πάει στον Κόλπο.

Φορτούνης. Παρεμπιπτόντως, παρότι είναι πλέον δύο μήνες γνωστό ότι έχει τεθεί εκτός πλάνων, στον Ολυμπιακό δεν έχει προκύψει απολύτως καμία προσφορά για τον διεθνή άσο. Έστω να βρεθεί μία ομάδα να πει ότι δίνει μισό εκατομμύριο για να τον πάρει.

Αμπού Καμαρά. Η θλάση του είναι αρκετά βαριά, εξ ου κι ο αποκλεισμός του από τα παιχνίδια με την Σλόβαν. Κι είναι άγνωστο αν θα προλάβει καν να παίξει στα πλέι οφς της όποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης συνεχίσει ο Ολυμπιακός.

Άσχετο: Ας σκεφθούμε κάτι. Πόσο εύκολο είναι να δεχθεί να έρθει στον Ολυμπιακό ένας προπονητής επιπέδου, μετά από ένα αποτέλεσμα όπως το 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα; Χρειάζεται δουλειά για να πειστεί. Κι αυτό ακριβώς γίνεται από την Πέμπτη, προσπάθεια να πειστούν κάποιοι προπονητές επιπέδου…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.