Βέρμπιτς: Ο Παναθηναϊκός πόνταρε στον ανθρώπινο παράγοντα και τον κέρδισε

Βέρμπιτς: Ο Παναθηναϊκός πόνταρε στον ανθρώπινο παράγοντα και τον κέρδισε

Βέρμπιτς: Ο Παναθηναϊκός πόνταρε στον ανθρώπινο παράγοντα και τον κέρδισε

bet365

Η πρωτόγνωρη αγκαλιά του Μπένζαμιν Βέρμπιτς με τον επιχειρησιακό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Σπύρο Βλάχο και το «ψηστήρι» του «τριφυλλιού» στον Σλοβένο που τον έντυσε στα πράσινα.

O Mπένζαμιν Βέρμπιτς βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από το «τριφύλλι». Αναμφίβολα ο ερχομός του στην Αθήνα συνιστά μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον σύλλογο, καθώς ο Σλοβένος ήταν ο πρώτος στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και το «βιογραφικό» του αποδεικνύει πως είναι μία πολύ «δυνατή» επιλογή.

Εκτός από την ικανοποίηση των οικονομικών «θέλω» του ποδοσφαιριστή από την διοίκηση του κλαμπ, οι «πράσινοι» έπρεπε να πείσουν τον Βέρμπιτς να αφήσει την Ντιναμό Κιέβου, με την χρήση του κανονισμού της FIFA για τις ομάδες της Ουκρανίας. Αυτό ήταν το μεγάλο «στοίχημα».

Στις αρχές Ιουλίου ο παίκτης ήταν με το... ενάμισι πόδι στο αεροπλάνο για Αθήνα. Η διοίκηση της Ντινάμο γύρισε το χαρτί, κράτησε τον διεθνή εξτρέμ στη προετοιμασία της και ο Παναθηναϊκός έζησε ένα «δοκάρι» που πόνεσε πολύ. Παρόλα αυτά η περίπτωσή του δεν μπήκε ποτέ στο συρτάρι. Και αυτό ήταν το μυστικό που έκανε την διαφορά στην υπόθεση.

βββ

Οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν έκλεισαν την πόρτα αλλά συνέχισαν να διατηρούν επαφή με τον ίδιο τον παίκτη. Του έδειχναν καθημερινά πόσο πολύ τον ήθελαν, πόνταραν στον ανθρώπινο παράγοντα και παράλληλα με τον ερχομό του Τσέριν και του Σπόραρ, «έχτισαν» το ιδανικό περιβάλλον για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας καλύψει εξαρχής τις οικονομικές απαιτήσεις του Βέρμπιτς, κατάφερε να τον κερδίσει σε ανθρώπινο επίπεδο. Μάλιστα, όταν ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός έκανε την εμφάνισή του σήμερα το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αντί για τις τυπικές, αμήχανες χειραψίες με τους ανθρώπους του κλαμπ, έσπευσε να αγκαλιάσει τον επιχειρησιακό διευθυντή της ΠΑΕ, Σπύρο Βλάχο, δείγμα της σχέσης που είχε αναπτυχθεί όλο το προηγούμενο διάστημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα