Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σπόραρ, Λάιντνερ, Κολοβός

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σπόραρ, Λάιντνερ, Κολοβός

bet365

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την απόκτηση του Σλοβένου φορ, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Ισραηλινό μπακ, ενώ ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Κοτσαέλισπορ.

Σε ρυθμούς προκριματικών «κύλησαν» όλα χθες (28/7) αναφορικά με την εγχώρια ποδοσφαιρική κίνηση, όμως την ίδια στιγμή «τρέχουν» και τα μεταγραφικά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που...έκλεισε την ημέρα, σε ότι αφορά τις «τελειωμένες» υποθέσεις, καθώς προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση αφού απέκτησε με μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Σλοβένο επιθετικό Αντραζ Σπόραρ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έφερε στην Ελλάδα τον Ντορόν Λάιντνερ και ο Ισραηλινός αριστερός μπακ θα άμεσα να γίνει παίκτης του club, ενώ δύο αναμενόμενες προσθήκες επισημοποίησαν ΟΦΗ και Ιωνικός. Οι μεν Κρητικοί που έκαναν official την προσθήκη του Γάλλου στόπερ Σάμουελ Γιοχού, οι δε Νικαιώτες του «ομολόγου» του, δηλαδή κεντρικού αμυντικού, Φεντερίκο Μίλο από την Αργεντινή.

Στην ΑΕΚ αντίθετα είχαμε μία αποχώρηση, αφού ο Γιάννης Μπότος θα συνεχίσει στη Μολδαβία και τη Σέριφ Τίρασπολ, όπου παραχωρήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς. Προσθήκη είχαμε και στον ΠΑΟΚ, όπου ανακοινώθηκε ο Ιταλός στόπερ Ραούλ Μορικέλι που προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα.

Στους Ελληνες του εξωτερικού ο Δημήτρης Κολοβός είναι πλέον free agent, καθώς ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Κοτσαέλισπορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα