ΜΜΕ Βραζιλίας: «Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Φλαμένγκο για Βιτίνιο»

ΜΜΕ Βραζιλίας: «Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Φλαμένγκο για Βιτίνιο»

Newsroom
ΜΜΕ Βραζιλίας: «Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Φλαμένγκο για Βιτίνιο»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλία ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο για την απόκτηση του 28χρoνου μεσοεπιθετικού, Βιτίνιο.

Ο Παναθηναϊκός τις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιήσει την αγορά του διεθνή Σλοβένου σέντερ φορ, Άντρατζ Σπόραρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως «ψάχνεται» στην αγορά και για αλλές προσθήκες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ge.globo.com» οι κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν προχωρήσει ακόμα μια περίπτωση. Ο λόγος για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, Βιτίνιο.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο για την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ αλλά και επιτελικός χαφ. Ο Βιτίνιο αγωνίζεται στη «Φλα» από το καλοκαίρι του 2018, όταν οι Βραζιλιάνοι τον αγόρασαν αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μέχρι σήμερα μετρά 24 γκολ και 30 ασίστ σε 176 επίσημα παιχνίδια με την Φλαμένγκο. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει τέσσερις ασίστ σε 18 παιχνίδια και τον ερχόμενο Ιανουάριο μένει ελεύθερος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα