Γιοχού: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στη Θύρα 4» (vid)

Γιοχού: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στη Θύρα 4» (vid)

Newsroom
Γιοχού: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στη Θύρα 4» (vid)

bet365

Ο Σάμουελ Γιοχού έστειλε το δικό του «μήνυμα» στους φίλους του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν.

Παίκτης του ΟΦΗ έγινε σήμερα (27/7) ο Σάμουελ Γιοχού και μέσω του καναλιού της ομάδας έστειλε το δικό του «μήνυμα» στους φίλους της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας του ΟΦΗ.Γνώρισα καλούς ανθρώπους, όλοι ήταν ευγενικοί μαζί μου. Μίλησα με τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τον πρόεδρο αλλά και τον κ. Σαμαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ενθουσιασμένος που θα μπω στο γήπεδο και θα προπονηθώ. Ο στόχος μου είναι να κάνω μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα μου, να πετύχουμε τους στόχους μας και να είμαστε μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους στην έδρα μας. Θύρα 4 γεια σε όλους, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί σας τον Αύγουστο στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας», σχολίασε σχετικά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα