ΟΦΗ: Φιλική νίκη επί της Φίτεσε (vid)

ΟΦΗ: Φιλική νίκη επί της Φίτεσε (vid)

Newsroom
ΟΦΗ: Φιλική νίκη επί της Φίτεσε (vid)

bet365

Ο ΟΦΗ επικράτησε (2-1) της Φίτεσε παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 40'. Πρώτο, έστω και ανεπίσημο, γκολ με τους Κρητικούς για τον Ντιουσέ.

Με νίκη συνέχισε ο ΟΦΗ την καλοκαιρινή του προετοιμασία, καθώς επικράτησε της Φίτεσε 2-1 παρότι έπαιζε από το 40' με παίκτη λιγότερο. Σε ένα ματς όπου ο Ντιουσέ σημείωσε το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο, γκολ με τη φανέλα των Κρητικών.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Γιαννούλη, Πασαλίδη, Ουές τετράδα στην άμυνα, τους Μεγιάδο, Νέιρα, Ντιουσέ στον άξονα, τους Μπουζούκη,Τσιλιανίδη στα άκρα και τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης .

Από την αρχή οι Κρητικοί πήραν τα «ηνία» και σχετικά νωρίς στο ματς απείλησαν με τον Ντουρμισάι, ο οποίος πάντως μόλις στο 13' αντικαταστάθηκε από τον Φαν Ντούινεν στο «9» λόγω ενοχλήσεων στο μηρό (η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί).

Ο ΟΦΗ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και δεν απειλούνταν, μέχρι που φτάσαμε στο 40' όπου το ματς «άναψε». Ο Νέιρα δέχθηκε μία κλωτσιά, αντέδρασε και «αρπάχτηκε» με αντίπαλό του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί. Παρότι η πλευρά της Φίτεσε μετέφερε σε εκείνη της ελληνικής ομάδας πως συμφωνεί να αντικαταστήσει τον Αργεντινό και σηκώθηκε ο Τοράλ ώστε να μπει στο δεύτερο μισό, ο ρέφερι δεν το δέχθηκε και από εκείνη τη στιγμή συνέχισε με 10.

Στο δεύτερο μισό ο Μανδάς αντικατέστησε τον Σωτηρίου στο τέρμα και ο Στάικος τον Μεγιάδο στον άξονα, ενώ παρότι ο ΟΦΗ ήταν με παίκτη λιγότερο μπήκε με το πόδι στο γκάζι. Στο 48' και μετά από ωραία ενέργεια του Φαν Ντούινεν από τα δεξιά ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ και αμέσως μετά (52') ο Ντιουσέ από θέση φορ και ασίστ του Τσιλιανίδη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και παράλληλα σημείωσε το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο, γκολ με τον ΟΦΗ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα μπήκαν και οι Τοράλ, Καμάου, ενώ με την πάροδο του χρόνου οι Ολλανδοί που και πιο «έτοιμοι» είναι και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα, άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο.

Στο 64' είχαν δοκάρι, έβγαλαν φάσεις και στο 73' μείωσαν με την ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρεντέρικσεν. Προς το φινάλε μπήκαν και οι Διαμαντής, Πόμπι (υπό δοκιμήν), ενώ λίγο πριν το τέλος υπήρξε νέα ένταση αυτή τη φορά μετά από χτύπημα στον Τοράλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα