ΠΑΟΚ: Έφυγαν κιόλας 7.725 διαρκείας

ΠΑΟΚ: Έφυγαν κιόλας 7.725 διαρκείας

ΠΑΟΚ: Έφυγαν κιόλας 7.725 διαρκείας

bet365

Την Τετάρτη (27/7) ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον αριθμό των ανανεώσεων να προσεγγίζει τον συνολικό αριθμό των περσινών διαρκείας.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν είχαν διατεθεί περίπου 7.900 εισιτήρια διαρκείας, αριθμό που πλησιάζουν φέτος να έχουν φύγει μόνο μέσα στην πρώτη περίοδο διάθεσης των διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα μέχρι και σήμερα έχουν διατεθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ 7.725 διαρκείας, ενώ απομένει και η αυριανή τελευταία ημέρα πώλησης-ανανεώσεων, όπου σίγουρα θα σπάσει το φράγμα των 8.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Η δεύτερη περίοδος για την εξασφάλιση μιας μόνιμης θέσης στην Τούμπα θα ξεκινήσει αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Λέφσκι Σόφιας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Παράλληλα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε σήμερα ότι η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων του αγώνα με τη Λέφσκι θα πραγματοποιηθεί, από το πρωί της Πέμπτης (28/7) μέχρι και την ώρα της έναρξης του αγώνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα