Φίτεσε – ΟΦΗ: Αποβολή Νέιρα και ένταση στο φιλικό (vid)

Φίτεσε – ΟΦΗ: Αποβολή Νέιρα και ένταση στο φιλικό (vid)

Newsroom
Φίτεσε – ΟΦΗ: Αποβολή Νέιρα και ένταση στο φιλικό (vid)

bet365

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Νέιρα και η απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε «άναψαν τα αίματα» στο φιλικό του ΟΦΗ με τη Φίτεσε.

Μπορεί στο φιλικό του ΟΦΗ με την Φίτεσε να έδειξε κόκκινη σε παίκτη των Ολλανδών κάνοντας λάθος και παίρνοντας πίσω την κάρτα, ωστόσο τελικά αποβολή υπήρξε στο φιλικό αυτό και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 41' ο Νέιρα χτύπησε άτσαλα αντίπαλό του από πίσω και δέχθηκε την απευθείας κόκκινη. Στην συνέχεια υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες, ενώ ο τεχνικός των Ολλανδών μιλώντας στον Νιόπλια του είπε στο 2ο ημίχρονο να αγωνιστεί με 11 και αμέσως σηκώθηκε ο Τοράλ ώστε στο δεύτερο μισό να μπει στη θέση του Νέιρα. Ο ρέφερι όμως δεν το δέχθηκε και οι Κρητικοί έμειναν με 10.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα