Βίντα-Βρσάλικο: Δύο «αδέρφια» κάτω από τον ίδιο ουρανό της Super League (vid)

Βίντα-Βρσάλικο: Δύο «αδέρφια» κάτω από τον ίδιο ουρανό της Super League (vid)

bet365

Ο Βίντα ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και εδώ θα βρει τον κολλητό του Σίμε Βρσάλικο. Δύο «αδέρφια» που θα μοιράζονται τον ίδιο ουρανό, έχοντας στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ένας με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι ο άλλος της ΑΕΚ.

Ο ένας γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1992 στην Ριέκα. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έπαιξε στην πρώτη ομάδα, πήγε στη Λοκομοτίβα κι η Τζένοα έγινε ο σταθμός που θα τον ανέβαζε στάτους. Στην πορεία του μετά ήρθαν οι Σασουόλο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ. Στη Μαδρίτη και στα χέρια του Σιμεόνε έγινε πολύτιμο εργαλείο. Σήμερα ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Σίμε Βρσάλικο ήταν το «μπαμ» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο άλλος γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ. Από την Όσιγιεκ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στη συνέχεια, ήρθε στο δρόμο του η επιστροφή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά η Ντιναμό Κιέβου. Η Μπεσίκτας ήταν η τελευταία του ομάδα πριν πει το «ναι» στην ΑΕΚ. Ετσι, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα ο Ντομαγκόι Βίντα για να περάσει από εργομετρικά και να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο στην Ενωση.

Κοινός παρoνομαστής για Βίντα-Βρσάλικο: Η κοινή τους παρουσία στην εθνική Κροατίας, το όνειρο που έζησαν μαζί στον τελικό του Μουντιάλ. Φυσικά αυτό που τους ενώνει περισσότερο από κάθετι είναι μια βαθιά φιλία η οποία άρχισε να γίνεται όλο και πιο ουσιαστική από την κοινή τους θητεία στη Ντιναμό.

Ο Βρσάλικο έχει με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ 96 συμμετοχές, 1 γκολ και 14 ασίστ και με την Κροατία έχει παίξει σε 52 ματς/

Ο Βίντα με τη Ντιναμό έπαιξε σε 68 ματς, έχοντας 8 γκολ και 5 ασίστ. Το εθνόσημο το έχει φορέσει 98 φορές και έχει σκοράρει 4 φορές.

Βίντα και Βρσάλικο, δύο κολλητοί κάτω από τον ίδιο ουρανό, κυνηγώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας με διαφορετικές ομάδες.

Sime Vrsaljko Domagoj Vida GIF - Sime Vrsaljko Domagoj Vida Kiss GIFs

a

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα