Στο Χορστ με την αποστολή του Ατρομήτου ο Ρομπάιγ

Στο Χορστ με την αποστολή του Ατρομήτου ο Ρομπάιγ

Μάκης Σταθάτος
Στο Χορστ με την αποστολή του Ατρομήτου ο Ρομπάιγ

bet365

Εντάχθηκε στην αποστολή του Ατρομήτου το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, Γκαετάν Ρομπάιγ.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου στο Χορστ της Ολλανδίας μία μέρα μετά το φιλικό κόντρα στη Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα.

Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν πραγματοποίησαν μία προπόνηση το πρωί, εκεί όπου δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην αποκατάσταση των παικτών που αγωνίστηκαν στο φιλικό κόντρα στους Ισραηλινούς. Είχε προηγηθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από το απόγευμα της Δευτέρας εντάχθηκε στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γκαετάν Ρομπάιγ και το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (26/7, 20:00) πραγματοποιείται και το δεύτερο φιλικό του Ατρόμητου κόντρα στη Φένλο, στην έδρα του ολλανδικού συλλόγου, στο «De Koel». Η φιλική αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα