Υφυπουργείο Αθλητισμού: Περνάει τροπολογία για να δίνουν οι ΠΑΕ λιγότερα χρήματα στην ΕΠΟ

Newsroom
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Περνάει τροπολογία για να δίνουν οι ΠΑΕ λιγότερα χρήματα στην ΕΠΟ

bet365

Διά στόματος Αυγενάκη στην κλήρωση της Super League τονίστηκε πως θα περάσει τροπολογία που θα μειώνει τα χρήματα των ΠΑΕ προς την ΕΠΟ.

Στο επίμαχο σημείο της τοποθέτησής του στο περιθώριο της κλήρωσης της Super League ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισήμανε: «Λάβαμε το σχετικό γραπτό σας αίτημα την περασμένη Παρασκευή, συμφωνούμε ότι τα εν λόγω ποσά δεν αξιοποιούνται από την ΕΠΟ για την ενίσχυση και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και καταθέτουμε τροπολογία προς ψήφιση μεθαύριο Πέμπτη, άμεσης μείωσης του 5% σε 1%, για όλες τις ΠΑΕ και τις Λίγκες τους.

Από την εξασφάλιση αυτών των πρόσθετων πόρων εκτιμώ ότι θα καταστεί ακόμα πιο ευχερής η υλοποίηση της Επαγγελματικής Διαιτησίας και του όποιου επιπλέον κόστους θα προκύψει για τη λειτουργία της ετησίως, την οποία και θα αναλάβετε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα