Φιλική ήττα (1-0) για τον Ατρόμητο (vid)

Φιλική ήττα (1-0) για τον Ατρόμητο (vid)

Newsroom
Φιλική ήττα (1-0) για τον Ατρόμητο (vid)

bet365

Ο Ατρόμητος έχασε 1-0 από την Χάποελ Ιρόνι Κίριατ Σμόνα, στο πρώτο του τεστ προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Την ήττα με 1-0 από την Χάποελ Ιρόνι Κίριατ Σμόνα γνώρισε απόψε (24/7) ο Ατρόμητος στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λουγκάσι στο 66', ενώ ο Κρις Κόουλμαν προχώρησε σε πολλές «δοκιμές». Αλλωστε η αποστολή της ομάδας μόλις χθες έφτασε στην εκεί χώρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Η σύνθεση της ομάδας: Μάριτς (46’ Γιαννιώτης), Μουντές (46’ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (46’ Σουάρεθ), Σταματούλας (46’ Στρούγγης), Αθανασίου (46’ Πομόνης), Ερλινγκμαρκ (46’ Γκονζάλες), Μουνίθ (46’ Χαρίσης), Κούεν (46’ Οικονομίδης), Ροτάριου (46’ Κλωναρίδης), Δαλαμήτρας (46’ Τζαβίδας), Τζοβάρας (78’ Κωτσόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα