Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχουν πολλά που να μου άρεσαν» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχουν πολλά που να μου άρεσαν» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχουν πολλά που να μου άρεσαν» (vid)

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Βόλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στη COSMOTE TV επισήμανε για:

Το φιλικό με τον Βόλο και τη δημιουργική και επιθετική εικόνα του Παναθηναϊκού: Πάντα όταν παίζεις προσπαθείς να νικήσεις. Μπορεί να μην μεγάλη σημασία για σήμερα αλλά το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Γενικώς δεν υπάρχουν πολλά μου άρεσαν.

Κάτι λίγο πως ήταν το πρώτο παιχνίδι εδώ και κάτι λίγο πως ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά. Ίσως να είχε να κάνει και με αυτά. Ο Βόλος είχε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες. Δεν ήμασταν τόσο πολύ συγκεντρωμένοι. Από κάποιο διάστημα και μετά δημιουργούσαμε πρόβλημα στους εαυτούς μας.

Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι και με πιο μεγάλη διάθεση διότι έχουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σαν ομάδα κατανοούμε πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα και για το δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι όμως θέμα μόνο ενός παίκτη. Είμαστε ακόμα αργοί θα έλεγα σε ανάπτυξη. Κάθε φορά είμαστε σε πολύ οργανωμένες άμυνες. Είναι ένα θέμα που συνήθως παρουσιάζεται στο ποδόσφαιρο και χρειάζεται δουλειά. Δεν είμαστε στον ρυθμό του παιχνιδιού και στον βαθμό που θέλουμε και θέλω.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα