Μάνου Γκαρθία: «Πάω σε μία ομάδα νικήτρια» (vid)

Μάνου Γκαρθία: «Πάω σε μία ομάδα νικήτρια» (vid)

Newsroom
Μάνου Γκαρθία: «Πάω σε μία ομάδα νικήτρια» (vid)

bet365

Ο Μανού Γκαρθία αποχαιρέτησε όλους στη Σπόρτινγκ Χιχόν και έδωσε το... στίγμα του γιατί επέλεξε να συνεχίσει στον Αρη.

Καθ' οδόν για την Ελλάδα βρίσκεται ο Μανού Γκαρθία, καθώς έγινε σήμερα (24/7) και επίσημα παίκτης του Αρη. Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός αναχώρησε πριν από λίγο από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Σπόρτινγκ Χιχόν και μίλησε στα Media που τον περίμεναν.

Εκεί αφού αποχαιρέτησε το πρώην πλέον club του σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «νομίζω ότι είναι κάτι που γίνεται για το καλό όλων. Σίγουρα υπάρχουν συναισθήματα, αλλά στο τέλος χρειαζόμουν κι εγώ κάτι καινούριο. Για μένα είναι μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσω να μεγαλώνω, είναι ένας σύλλογος πρωταγωνιστής (σ.σ. ο Αρης) που παίζει στην Ευρώπη. Θα απολαύσω ένα νέο πρωτάθλημα, πόλη και κουλτούρα. Ανυπομονώ να πάω». Ακόμη ανέφερε ότι «πηγαίνω σε μια ομάδα νικήτρια, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό ήταν που με τράβηξε περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα