Αστέρας Τρίπολης: Νίκη με 2-0 στο φιλικό κόντρα στην Μπόνερ

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Νίκη με 2-0 στο φιλικό κόντρα στην Μπόνερ

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Μπόνερ χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Κανελλόπουλος και Σονί.

Οι Αρκάδες έδωσαν το δεύτερο φιλικό τους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Γερμανία και κέρδισαν με 2-0 την γερμανική Μπόνερ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο ημίχρονα 40 λεπτών, αφού ο Αστέρας Τρίπολης έχει κι άλλο φιλικό σήμερα (23/07) στις 19:00 απέναντι στην Σίεγκμπέργκερ.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι κι έβγαλε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Οι Σανταφέ και Λέο Τιλίκα ήταν οι δύο πρώτοι πρωταγωνιστές τις φάσεις των Αρκάδων, όμως αμφότεορι απώλεσαν τις ευκαιρίες τους. Οκτώ λεπτά αργότερα οι Σονί και Καρμόνα είχαν διπλή ευκαιρία, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλό τερματοφύλακα, κάτι που συνέβη και με τον Ρεγκίς ένα λεπτό αργότερα.

Στο 34' ήταν η σειρά του Μπερτόλιο να μην καταφέρει να νικήσει τον κίπερ της Μπόνερ, με τους Γερμανούς να πραγματοποιούν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά τον Παπαδόπουλο να αντιδρά σωστά. Στις καθυστέρησεις του πρώτου μέρους λίγο έλειψε ο Σανταφέ να λύσει... τον γόρδιο δεσμό, αλλά οι παίκτες των Γερμάνω πρόλαβαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Τελικά το γκολ ήρθε τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους χάρη στον Κανελλόπουλο μετά από μία φάση διαρκείας. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Σονί με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Καρμόνα. Οι Αρκάδες έχασαν ακόμη δύο ευκαιρίες μέχρι το φινάλε για να πετύχουν κι άλλο τέρμα με τους Καπίγια (73') και Ρεγκίς (81'), όμως αμφότεροι δεν βρήκαν δίχτυα.

Ενδεκάδα Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος (41' Σγουρής), Carmona, Τασουλής, Castano, Αντζουλάς, Santafe (41' Κανελλόπουλος), Stanko, Tilica (60' Gardawski), Regis, Bertoglio (41' Capilla), Soni

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα