ΕΠΟ: Νέος αρχιδιαιτητής ο Μπένετ

ΕΠΟ: Νέος αρχιδιαιτητής ο Μπένετ

bet365

Με 8 ψήφους υπέρ ο Άγγλος βετεράνος διαιτητής, Στιβ Μπένετ, είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, διαδεχόμενος τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Εποχή Μπένετ στην ΕΠΟ. Ο Άγγλος βετεράνος ρέφερι είναι ο νέος αρχιδιαιτητής μετά τη σχετική ψηφοφορία με 8 ψήφους υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα τον διαδεχθεί στον ρόλο του αρχιδιαιτητή. Ήταν μία επιλογή που πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, την ώρα που η Λίγκα με τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη, είχαν ταχθεί κατά πλειοψηφία υπέρ του Κλάτενμπεργκ. Ο Μπένετ προτιμήθηκε από την ΕΠΟ επειδή από το 2021 ήταν στην ελληνική ΚΕΔ.

Από το 2016 και μετά έχει συνεργαστεί ως τεχνικός υπεύθυνος - σύμβουλος στην Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έως το 2020. Από το 2021 ήταν στην ελληνική ΚΕΔ ενώ είχε συνεργασία και με την αγγλική Ομοσπονδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα