«Ο Βίντα είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ»

«Ο Βίντα είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ»

Newsroom
 «Ο Βίντα είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ»

bet365

Στην Κροατία μετέδωσαν πως ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Νταμαγκόι Βίντα είναι στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» της ΑΕΚ έβαλαν σήμερα (22/7) ορισμένα κροατικά δημοσιεύματα τον Νταμαγκόι Βίντα. Μάλιστα, δεν αναφέρουν ότι απλά ο συμπατριώτης τους στόπερ ενδιαφέρει την Ενωση, αλλά πως είναι ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της.

Ο 98 φορές διεθνής Βίντα ήταν μέχρι πρότινος στην Μπεσίκτας (32 ματς/1 γκολ πέρσι), ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε Λεβερκούζεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ντιναμό Κιέβου.

Με ύψος 1.84, ήταν στην αποστολή της Εθνικής του που στο Μουντιάλ του 2018 έφτασε μέχρι τον τελικό, ενώ στο παλμαρέ του μετρά, μεταξύ άλλων, τέσσερα πρωταθλήματα (δύο Ουκρανίας και από ένα Τουρκίας, Κροατίας), όπως και αρκετούς άλλους τίτλους.

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα σχολιάζει πως η παραπάνω εξέλιξη (ότι δηλαδή ο Βίντα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ) είναι μία καλή εξέλιξη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, αφού ένας κομβικός του παίκτης θα έχει ομάδα ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ, αφού ο τεχνικός του Ζλάτκο Ντάλιτς τον υπολογίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα