ΑΕΚ: Ατομικό για Αλμπάνη και Μισελέν στην απογευματινή προπόνηση

ΑΕΚ: Ατομικό για Αλμπάνη και Μισελέν στην απογευματινή προπόνηση

Newsroom
ΑΕΚ: Ατομικό για Αλμπάνη και Μισελέν στην απογευματινή προπόνηση

bet365

Ολοκληρώθηκε άλλη μια διπλή προπόνηση για την ΑΕΚ στην Ολλανδία με τους Χρήστο Αλμπάνη και Κλεμάν Μισελέν να πραγματοποιούν ατομικό.

Ο Χρήστος Αλμπάνης λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο είχε αποχωρήσει από την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Άλκμααρ. Το απόγευμα έκανε ατομικό, ενώ το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κλεμάν Μισελέν στο γυμναστήριο.

Στην απογευματινή προπόνηση δεν ανέβασαν ρυθμούς οι Τζούντα Γκαρσία, Γιώργος Κορνέζος και Μάριος Μιτάι, καθώς και οι τρεις έκαναν αποφόρτιση.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ την Παρασκευή (22/7) στις 20:00 αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τη Φόλενταμ στο προπονητικό κέντρο του Άλκμααρ. Είναι το δεύτερο φιλικό τεστ για τους κιτρινόμαυρους μετά από εκείνο του περασμένου Σαββάτου με την Γκενκ στο Βέλγιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα