Παναθηναϊκός: Το νέο στέγαστρο και οι εργασίες ενόψει Ευρώπης

Παναθηναϊκός: Το νέο στέγαστρο και οι εργασίες ενόψει Ευρώπης

Παναθηναϊκός: Το νέο στέγαστρο και οι εργασίες ενόψει Ευρώπης

bet365

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δουλεύουν εντατικά στη Λεωφόρο, ώστε το ιστορικό γήπεδο του «τριφυλλιού» να παρουσιαστεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει προκριματικών μετά τις καταστροφές του περασμένου Ιανουαρίου.

Η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική τον περασμένο Γενάρη, άφησε αρκετές «πληγές» στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με σημαντικότερη την κατάρρευση του στεγάστρου στη κεντρική θύρα των επισήμων. Από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι και σήμερα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» εργάζονται εντατικά στην ιστορική έδρα της ομάδας, ώστε το «Απόστολος Νικολαϊδης» να είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των προκριματικών του Conference League.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει και τις εργασίες που έχουν δρομολογηθεί:

  • Το στέγαστρο θα είναι έτοιμο για το παιχνίδι με την Σλάβια στις 11 του Αυγούστου και το μεγαλύτερό του κομμάτι θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες και θα κάνει... πρεμιέρα στο φιλικό με τον Βόλο το βράδυ της Κυριακής. Η κατασκευή θα συνιστά αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που υπήρχε και θα θυμίζει αρκετά στην όψη, το απέναντι στέγαστρο που βρίσκεται στις θύρες 9, 10 και 11.
  • Οι σουίτες έχουν ανακαινιστεί πλήρως μετά τις φθορές της κακοκαιρίας και θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τους κατόχους διαρκείας.
  • Εργασίες γίνονται και στις θύρες που βρίσκονται στα κόρνερ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα παραπάνω, η εικόνα του γηπέδου θα είναι πολύ καλύτερη από εκείνη που «έκλεισε» την σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός εκτός των άλλων, θέλει να είναι απόλυτα τυπικός και στους ελέγχους από την UEFA.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα