ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Μάνταλο και Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Μάνταλο και Γκατσίνοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Μάνταλο και Γκατσίνοβιτς

bet365

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Πέτρος Μάνταλος και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς το πρωί της Τετάρτης (20/7), όπως και οι Κλεμάν Μισελέν και Γιάννης - Φοίβος Μπότος.

Πρωινή προπόνηση είχε το πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΚ την Τετάρτη (20/7) στο Άλκμααρ της Ολλανδίας. Μετά το γυμναστήριο, οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Κλεμάν Μισελέν και Γιάννης-Φοίβος Μπότος προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς κάνοντας πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Αλεξάντερ Φράνσον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Θεραπεία πραγματοποίησαν οι Ζίγκα Λάτσι και Θεοδόσης Μαχαίρας με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τενοντίτιδα και τον δεύτερο να έχει υποστεί θλάση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα