ΑΕΚ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Μαχαίρας

ΑΕΚ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Μαχαίρας

Newsroom
ΑΕΚ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Μαχαίρας

bet365

Μετά τον Ζίγκα Λάτσι, εκτός προπονήσεων στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία μένει και ο Θεοδόσης Μαχαίρας που έχει υποστεί θλάση.

Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να είχε δύο επιστροφές την Τρίτη (19/7) με τους Εχσάν Χατζισαφί και Χρήστο Αλμπάνη να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα, ωστόσο μετά την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ προέκυψαν δύο προβλήματα.

Εκτός από τον Ζίγκα Λάτσι ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου μια εβδομάδα καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, νοκ-άουτ από τις επόμενες προπονήσεις μένει και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Ο Έλληνας εξτρέμ της ΑΕΚ μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις, εξετάστηκε, και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα