Ολυμπιακός: Έπιασαν δουλειά οι Κ19 και Κ17 του συλλόγου

Ολυμπιακός: Έπιασαν δουλειά οι Κ19 και Κ17 του συλλόγου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έπιασαν δουλειά οι Κ19 και Κ17 του συλλόγου

bet365

Οι ομάδες της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού.

Άρχισε η σεζόν για τις δύο ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κ19 και Κ17 καθώς πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Ρέντη. Τα δύο τμήματα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας άρχισαν έτσι την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, υπό τις οδηγίες των προπονητών Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και Δημήτρη Μαυρογενίδη. Αμφότερες οι ομάδες θα συνεχίσουν την Τρίτη κανονικά την προετοιμασία τους, με νέα προπόνηση στον Ρέντη και τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε εργομετρικές εξετάσεις.

Ο τεχνικός των Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, σε δήλωσή του για την πρώτη προπόνηση και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόνισε: «Αρχικά να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες και να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Για εμάς είναι μία καινούρια ομάδα και με τα παιδιά που έχουν έρθει από την Κ17, όμως οι στόχοι δεν παύουν να είναι υψηλοί. Τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο όμως και σε ατομικό, προκειμένου να βελτιωθούν και τα παιδιά όπως πρέπει για τη συνέχεια. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «Ερυθρόλευκων» Εφήβων, Δημήτρης Μαυρογενίδης, δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Είναι μία σεζόν εκπαίδευσης, αλλά και εξέλιξης για τα παιδιά, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουμε να είμαστε και πάλι πρωταγωνιστές. Φέτος έχουμε μία ομάδα η οποία έχει αυτά τα προσόντα και όλα τα φόντα για να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος».

@Photo credits: Η φωτογραφίες είναι από τα social media των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα