ΟΦΗ: Επίσκεψη του Βάτερμαν στην προπόνηση στην Ολλανδία

ΟΦΗ: Επίσκεψη του Βάτερμαν στην προπόνηση στην Ολλανδία

Newsroom
ΟΦΗ: Επίσκεψη του Βάτερμαν στην προπόνηση στην Ολλανδία

bet365

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μπόι Βάτερμαν, που συνεχίζει στην Αϊντχόφεν επισκέφτηκε την κρητική ομάδα στην κυριακάτικη προπόνησή της.

Ένας φίλος από το πρόσφατο παρελθόν έκανε την εμφάνισή του στη βάση του ΟΦΗ στο Όστερμπεκ, εκεί όπου οι Κρητικοί πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο λόγος για τον 38χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στην Αϊντχόφεν.

Ο Βάτερμαν είχε ρεπό την Κυριακή και το εκμεταλλεύτηκε πηγαίνοντας οικογενειακώς στο ξενοδοχείο του ΟΦΗ στην Ολλανδία και παρακολουθώντας την προπόνηση των πρώην συμπαικτών του με τους οποίους συνομίλησε, ενώ είχε συζήτηση τόσο με τον Νίκο Νιόπλια όσο και με τον Γιάννη Σαμαρά. Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή ήταν διπλή και την Κυριακή.

Στην ενημέρωσή του ο ΟΦΗ ανέφερε:

Διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, περιελάμβανε η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας στο Oosterbeek.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, συνεχίζοντας με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις με έμφαση στην αμυντική τακτική. Η απογευματινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Γιάννης Αποστολάκης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για την επιθετική λειτουργία της ομάδας, αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο με μικρές εστίες, αγωνιστικά παιχνίδια στο μισό γήπεδο αλλά και στα 3/4 του γηπέδου.

Ο Φροίξος Γρίβας δεν προπονήθηκε.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (18/7), στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα