Παναθηναϊκός: Το πιο δύσκολο τεστ κόντρα στη πανίσχυρη Λεβερκούζεν

Παναθηναϊκός: Το πιο δύσκολο τεστ κόντρα στη πανίσχυρη Λεβερκούζεν

Παναθηναϊκός: Το πιο δύσκολο τεστ κόντρα στη πανίσχυρη Λεβερκούζεν

bet365

Τρίτο και τελευταίο φιλικό για τον Παναθηναϊκό επί αυστριακού εδάφους σήμερα κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν(18:00, CosmoteSports1, Live από το Gazzetta.gr), με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Το πιο δυνατό φιλικό τεστ της φετινής του προετοιμασίας δίνει σήμερα το απόγευμα (18:00, CosmoteSports1) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπάγερν Λεβερκούζεν στο γήπεδο του Ζελ αμ Ζε. To σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπο με τις ''ασπιρίνες'', οι οποίες τερμάτισαν στη τρίτη θέση της Bundesliga και εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τους ομίλους του φετινού Champions League.

H ομάδα του εξαιρετικού Ελβετού τεχνικού, Τζεράρντο Σεοάνε που έκανε σπουδαία δουλειά στη Γιουνγκ Μπόις, διαθέτει πλειάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών και τεράστια ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της. Ξεχωρίζουν οι: Τζόναθαν Ταχ, Ζέρεμι Φριμπόνγκ, Κερέμ Ντεμιρμπάι, Εζέκιελ Παλάσιος, Μούσα Ντιαμπί, Άνταμ Χλόζεκ και Πάτρικ Σικ. Το μεγάλο αστέρι και ταυτόχρονα η πιο σημαντική ατομική προοπτική της ομάδας είναι ο 19χρονος Φλόριαν Βιρτς που, όμως, αυτή την εποχή είναι τραυματίας.

Ντεμπούτο για Μάγκνουσον

Από κει και πέρα, την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα αναμένεται να κάνει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός μπορεί να βρίσκεται αρκετά πιο πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του σε βαθμό ετοιμότητας, ωστόσο, έχει δείξει μεγάλη διάθεση για να καλύψει το χαμένο έδαφος και ο Γιοβάνοβιτς θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό.

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου και ενώ υπήρχε ρεπό, κατέβηκε στο γήπεδο του Seehof Hotel, έκανε ατομικό πρόγραμμα και έδειξε εκ νέου την επιθυμία του να είναι πανέτοιμος το συντομότερο δυνατό,

Όσον αφορά την διαχείριση της αναμέτρησης, ο Σέρβος τεχνικός είναι πιθανό να μην μοιράσει τόσο πολύ τον χρόνο ανάμεσα σε βασικούς και αναπληρωματικούς και να δούμε για μεγαλύτερο διάστημα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα πάνω στο χορτάρι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα