«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τους Ρουμάνους εξτρέμ Μορουτάν και Μαν»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τους Ρουμάνους εξτρέμ Μορουτάν και Μαν»

Newsroom
«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τους Ρουμάνους εξτρέμ Μορουτάν και Μαν»

bet365

Φήμες από τη Ρουμανία στο twitter συνδέουν την ΑΕΚ με τον εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ, Ολίμπιου Μορουτάν και τον επίσης ακραίο της Πάρμα, Ντένις Μαν.

Συγκεκριμένα λογαριασμός που ασχολείται με το ρουμανικό ποδόσφαιρο στο twitter αργά το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει τις Γαλατάσαραϊ και Πάρμα αντίστοιχα για τους Ολίμπιου Μορουτάν και Ντένις Μαν για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο Μορουτάν είναι 23 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ανήκει στη Γαλατάσαραϊ, η οποία τον απέκτησε πέρυσι από τη Στεάουα έναντι 4,1 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα ως το 2026. Είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας και μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος. Τη σεζόν που μας πέρασε με τη Γαλατά πραγματοποίησε 40 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Ο Μαν είναι επίσης 23 ετών και αυτός αριστεροπόδαρος και η φυσική του θέση είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή. Η Πάρμα μάλιστα τον είχε αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2021 από τη Στεάουα έναντι 13 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο στον ιταλικό σύλλογο ως το 2025. Μετράει 14 συμμετοχές με την Εθνική Ρουμανίας και τέσσερα γκολ και τη σεζόν που μας πέρασε με την Πάρμα στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας είχε 26 συμμετοχές με τρία γκολ και δύο ασίστ.

*Στη βασική φωτογραφία του κειμένου είναι ο Ολίμπιου Μορουτάν με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα