Έρχεται ο Ζερβίνιο για τον Άρη!

Έρχεται ο Ζερβίνιο για τον Άρη!

Έρχεται ο Ζερβίνιο για τον Άρη!

bet365

Η μεταγραφική βόμβα του Άρη με την απόκτηση του Ζερβίνιο πυροδοτείται καθώς ο 35χρονος Ιβοριανός επιθετικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7, 13:00).

Η συμφωνία του Άρη με τον Ζερβίνιο προβλέπει συμβόλαιο 1+1 χρόνων και το μόνο που απέμενε για την επικύρωσή της ήταν να λυθεί η σύμβασή του με την Τραμπζονσπόρ. Επί τούτου ήταν σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα καθώς είχε δημιουργηθεί μια περίπλοκη κατάσταση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τον Οκτώβρη του 2021. Για την ακρίβεια, για το διάστημα (των 206 ημερών) της απουσίας του λόγω του τραυματισμού, το συμβόλαιό του είχε μπει σε καθεστώς αναστολής και παράλληλα είχε επεκταθεί έως και τον Δεκέμβριο του 2023. Κι έτσι δημιουργήθηκε μια οικονομική υποχρέωση απέναντι στον ποδοσφαιριστή η οποία (κατά πληροφορίες) ήταν περίπου στο ύψος των 2.3 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαδικασία επαφών με σκοπό την εύρεση μιας οικονομικής λύσης κι αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Πλέον απομένει μόνο η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη το οποίο προφανώς θα εμπεριέχει τις ασφαλιστικές δικλείδες καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ιστορικό τραυματισμών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα