Μπούργος: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Μπούργος: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Newsroom
Μπούργος: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος έμμεσα παραδέχθηκε ότι αντιμετώπισε το φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό ως μια ευκαιρία να δώσει ένα παραπάνω παιχνίδι στα πόδια των παικτών του και όχι ως προσομοίωση των αγώνων με την Γκόμελ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντίνος το έδειξε ξεκάθαρα μέσα από τις επιλογές του και κυρίως αυτές στο αρχικό σχήμα. Κι όταν ρωτήθηκε για το αν έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια με την Γκόμελ απάντησε… «όχι ακόμη», για να συμπληρώσει. «Είδαμε απλά ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πιο συμπαγής και θα έλεγα ότι η εικόνα μας ήταν ικανοποιητική. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες θα χρησιμοποιηθούν».

Τέθηκε στο ζήτημα ετοιμότητας των νέων παικτών και δίχως ενδοιασμούς (στη συνέντευξή του στα κανάλια Novasports) απάντησε ότι… «πρέπει να είναι έτοιμοι. Μας μένει μια εβδομάδα και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτόν τον τομέα με σκοπό να γνωρίσει ο ένας τον άλλον και να καταλάβεις ο ένας τον άλλον. Παρουσιάζουμε βελτίωση, πάμε βήμα-βήμα αλλά έχουμε αρκετές λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να διευθετήσουμε».

Σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ονόματα αλλά είπε ότι… «η ομάδα δουλεύει σωστά προς αυτήν την κατεύθυνση και περιμένουμε τους υπόλοιπους παίκτες ούτως ώστε να συμπληρώσουμε την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα