Αλ Ντουχαΐλ - Παναθηναϊκός 0-1: Ωραίος και νικητής! (vids)

Αλ Ντουχαΐλ - Παναθηναϊκός 0-1: Ωραίος και νικητής! (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός για μια ώρα ήταν πολύ καλός απέναντι στην Αλ Ντουχαΐλ και με γκολ του Αιτορ επιβλήθηκε 1-0, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. ΑΥΣΤΡΙΑ, αποστολή: Νίκος Αθανασίου

Το πρόσωπα και η διάταξη

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το φιλικό κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ με 4-2-3-1. Ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Γκάνεα, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος και Κουρμπέλης οι δύο κεντρικοί μέσοι.

Ο Αϊτόρ στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Παλάσιος στο δεξί και στην κορυφή ο Ιωαννίδης. Στο δεύτερο μέρος ο Μπρινιόλι ξεκίνησε στην εστία. Αριστερά στην άμυνα ο Χουάνκαρ, δεξιά ο Κώτσιρας και δεξιός στόπερ ο Σάρλια, με τον Σένκεφελντ αριστερά. Ρούμπεν, Τσέριν, Αλεξανδρόπουλος η τριάδα στα χάφ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης στην επίθεση του 4-3-3. Στο 62’ μπήκαν και οι Καμπετσής, Σιδεράς, Σαρδελής, Κρυπαράκος. Φρόκου.

Πολύ καλή εικόνα, ο Αϊτόρ πιστοποίησε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της δημιουργίας ευκαιριών. Οι πτέρυγες λειτούργησαν άψογα, Αϊτόρ και Παλάσιος δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στα αντίπαλα μπακ σε συνεργασία με Βαγιαννίδη και Γκάνεα ενώ το Τριφύλλι κατάφερε να πατήσει πολλές φορές την περιοχή των Καταριανών. Ιωαννίδης, Καρλίτος, Παλάσιος και Αϊτόρ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες αλλά στο φινάλε του ημιχρόνου ο Παλάσιος κέρδισε το πέναλτι.

O Αϊτόρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και πιστοποίησε την ανωτερότητα της ομάδας του. Ανασταλτικά οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με το Ολούνγκα να δημιουργεί δύο τρεις επικίνδυνες καταστάσεις. Μία έσωσε ο Λοντίγκιν και μία πέρασε άουτ.

Αφεντικό μέχρι το 60’

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει σωστά και ψηλά, ανακτώντας με καλή συχνότητα την κατοχή κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και μέχρι το 60’ ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς. Σε εκείνο το σημείο ήρθαν οι μαζεμένες αλλαγές από τον Γιοβάνοβιτς και όπως ήταν λογικό η εικόνα δεν ήταν η ίδια. Στο 68’ οι Άραβες απείλησαν με το σουτ του Αχμέτ αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε.

Από το 75’ ο ρυθμός έπεσε, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους καθώς ο Καμπετσής έχασε μοναδικό τετ α τετ στο 80’, με το ‘’τριφύλλι’’ να παίρνει την πρώτη νίκη στα φιλικά αλλά αυτό που έχει αξία και σημασία είναι η πολύ καλή του εικόνα για περίπου μία ώρα παιχνιδιού. Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο Παλάσιος και ο Αϊτόρ ενώ αρκετή καλή παρουσία είχε και ο Σένκεφελντ.

ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΪΛ (Ερνάν Κρέσπο): Αλ Μπακρί, Αλααεντίν, Μούσα, Αϊμέν, Αλ Ναΐμ, Σεαρά (36’ λ.τρ. Ζιγιάντ), Σάσι, Καλέντ (63’ Γιαζίντι), Μαντιέρ, Ολούνγκα, Εντμίλσον (63’ Σουχαΐμπ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46' Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46' Κώτσιρας), Γκάνεα (46' Χουάνκαρ), Σένκεφελντ (62' Σιδεράς), Πούγγουρα (46' Σάρλια), Αλεξανδρόπουλος (62' Φρόκου), Κουρμπέλη (46' Πέρεθ), Καρλίτος (46' Τσέριν), Παλάσιος (62' Κρυπαράκος), Αϊτόρ (62' Σαρδέλης), Ιωαννίδη (62' Καμπετσής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα